Velkommen til vår klinikk!

City HUD  er en hudpleieklinikk med 25 års erfaring. Våre hudterapeuter har godkjent utdannelse innen hudpleie og massasje, er kurset i behandlingsapparatene og i hudpleieseriene våre.Vårt fag er i fokus- og det gir deg trygghet, unik service og oppfølging. Vi jobber med de mest effektive og veldokumenterte hudpleieseriene på markedet, og vi er til enhver tid oppdatert på det siste innen nyheter, trender og forskning i vårt fagfelt nasjonalt og internasjonalt.  
Vi ser fram til ditt besøk hos oss!

Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/CityHUD


City HUD ligger i 1.etg i Amfi Alta, inngang ved Uno Cafe og ved Nordlysbadet. Vi har 25 års erfaring innen kosmetiske behandlinger, massasje og makeup-tatovering, og har hudterapeuter, massører, sykepleier og makeup-artister med lang erfaring.
Vi fører merkevarene ZO Skin Health, Colorescience, Bare Minerals, Elizabeth Arden Pro, Matis, Decleor, BitchnBrows, Oxygenetix.
Velkommen!

Åpningstider

Mandag10:00 - 20:00
Tirsdag10:00 - 20:00
Onsdag10:00 - 20:00
Torsdag10:00 - 20:00
Fredag10:00 - 20:00
Lørdag10:00 - 18:00

Adresse

AMFI Alta, Markedsgata 21-25
9510 ALTA

Kontakt

Tlf: 78445055

Ring oss

E-mail: post@cityhud.no

Send mail

Kart

Christel - Innehaver. Hudterapeut /Makeup-tatovør

Christel har mer enn 25 års erfaring som hudterapeut, 20 års erfaring innen makeup-tatovering. Videreutdannet som makeupartist og idrettsmassør. ZO-sertifisert innen avan...

Les mer

Eva Cathrine - Butikkleder- Makeupartist - Brynstylist

Eva har mer enn 20 års erfaring innen hudrådgivning, vipper/bryn, hårfjerning og makeup. ZO-sertifisert innen avansert hudpleie.

Sissel - Autorisert kosmetisk sykepleier

Sissel har 20 års erfaring innen Restylanebehandlinger og muskelhemmende antirynkebehandlinger. Sertifisert hos Galderma og ZO Skin Health avansert medisinsk hudpleie..

Mary - Massasjeterapeut

Mary er utdannet massasjeterapeut, soneterapeut og apotektekniker, og har 15 års erfaring fra egen spaklinikk i Vietnam.

Renate - Resepsjonist/makeup-artist

Renate møter du i butikken/resepsjonen, hun er vår makeup-ekspert, og gjør også vippeløft, vipper/bryn, brynforming, samt voksbehandlinger.

Viktoria - Hudterapeut

Viktoria er vår ekspert innen hårfjerning og brazilian. Hun er utdannet hud- og kroppsterapeut, og har mange års erfaring innen alle felt.

Marita - Resepsjonist

Marita møter du i butikken/resepsjonen, og gjør også vipper/bryn, voks og vippeløft.

Linnea - Hudpleielærling

Linnea jobber som lærling, og utfører hudpleie, vipper/bryn, voksing og massasje til 25% rabatt. Hun er under utdanning som hudterapeut til høsten. Linnea er veldig dykt...

Les mer

Runi - Butikkmedarbeider

Runi møter du i resepsjonen, er veldig flink på hudpleieveiledning, og gjør også vipper/bryn.

Kathrin - Resepsjonist

Kathrin jobber i butikken/resepsjonen, og er utdannet frisør. Hun gjør også vipper/bryn/brynforming og voksing.