Våre produkter

Vi jobber med de mest effektive hudpleieseriene på markedet, og vi er til enhver tid oppdatert på det siste innen nyheter og trender i vårt fagfelt.
Velkommen innom for hudanalyse, og du kan også bestille time til konsultasjon for å få mer tid til rådgivning om produktene. anbefaler vi hudanalyse med Visia.

Vi fører ZO Skin Health/Medical, Colorscience, Decleor, Matis, Elizabeth Arden PRO, Bare Minerals, Crystal Clear, Skin Tech Oxygenetix, Bitch`n`Brows, Pure Lash.

Linker: dermanor.no, hudhelse.no 


VEIEN TIL SUNN HUD! 
ZO Medical by Zein Obagi er vårt mest effektive program for hudbehandling. Det er mange årsaker til at huden blir ”gammel”, sliten, grå og livløs med brune flekker, får synlige blodårer, eller forstadier til kreft i relativ ung alder. Gener, sykdommer og livsførsel spiller en rolle, samt sol og nikotin. Andre sliter med acne og arr både som unge og eldre. Allerede fra 25 års alderen begynner cellene som lager elastiske og kollagene fibre å sovne litt. Dr.Obagi har i hele sitt liv forsket på hudens aldringsprosess. De viktigste ingrediensene i hans hudprogram er høydose Retinol og A-vitamin syre. Disse stoffene er kroppens reserver og A-vitaminet vi får normalt gjennom kostholdet. For å kunne påvirke prosessen må vi tilføre huden kremer som passerer overhuden inn i lærhudens øverste lag der elastin og collagene fibre blir produsert, dette er det unike med ZO Medical programmet. Det består av kremer bygget rundt A-vitaminsyre og hydrokinon. A-vitaminsyre er det mest virksomme stoffet vi kjenner til når det gjelder å forbedre elastisiteten i huden, øke blodsirkulasjonen, samt gi økt væskemengde inn i hudcellene. Hydrokinonet reduserer og jevner ut pigmentflekker, porer, arr og solskader. 


ZO Skin Health
Et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige, for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes. 
Et resultatorientert hudprogram 
– Gjenopprette sunn og vital hud. 
– Fokus på å redusere aldring. 
– Skape endring på cellenivå og ikke bare på overflaten. Høye konsentrasjoner og aktive virkestoffer 
– Penetrere lengst ned i epidermis med retinol, avanserte peptider og antioksidanter for kontinuerlig stimulering og reparasjon. Hovedingrediensen er retinol 
– Innkapslet for å sikre penetrasjon på rett tid og maksimere anti-age effekten uten irritasjon og sensitivitet. 
– Kombinert med avanserte peptider og antioksidanter som A, B, C og E vitamin samt Coenzym Q10. 

ZO SKIN HEALTH CIRCLE  
Daglig pleie 

– Effektive systemer renser, aktiverer, stimulerer, roer ned, nærer og beskytter huden.
Beskyttelse 
– Redusert UV-stråling forebygger solskader og forbedrer generell hudhelse. 
 Behandle 
– Medisinsk personell bruker potente produkter og protokoller for å korrigere hudtilstander og hudlidelser. 
Vedlikehold 
– Forebygger tidligere eller vedvarende hudproblemer for å holde huden sunn og ungdommelig.


PEELINGBEHANDLINGER
I våre medisinske ansiktsbehandlinger har vi peelinger som fjerner pigmenteringer, linjer, rynker, solskader, aldringstegn i huden og ikke minst acne og porer. Vi tilpasser individuelle behandlinger for din alder og hudtype. Bestill en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialutdannede hudterapeuter.

RESTYLANE

Restylane er et naturlig produkt som injiseres i huden for å glatte og fylle ut linjer, rynker og furer i huden. Restylane kan også injiseres for å forstørre og korrigere lepper, kinn og "sinnarynker" for et langvarig og naturlig resultat.

BOTOX
I svært små doser injiseres Botox inn i utvalgte små ansiktsmuskler for å glatte ut rynker, fine linjer og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet. Behandlingen er spesielt egnet for "sinnarynker" mellom øynene, rynker på utsiden av øynene og i linjene i pannen. Botox er et registrert legemiddel som inneholder botulinum-toxin Type A.